fbpx

Ayah dina Fokus

imah > meunang rojongan > kolot

Naha panggunaan kekerasan anjeun nyerang kulawarga anjeun? Ngarobih kabiasaan anjeun mangrupikeun léngkah munggaran pikeun ngeureunkeun kekerasan kulawarga. Kulawarga Kahirupan nawiskeun rohangan anu aman, henteu kaadilan pikeun anjeun pikeun méréskeun masalah pribadi anjeun.

Ayah dina Fokus

imah > meunang rojongan > kolot

Ngayakeun Ayah dina Fokus sareng Kahirupan Kulawarga

Kahirupan Kulawarga komitmen pikeun ngabantosan bapak pikeun ngalakukeun parobihan anu positif dina tingkah laku, nilai sareng tingkah laku anu tiasa nyababkeun kekerasan kulawarga.

Ngarobih parobihan anu serius tiasa aya bédana anu nyata pikeun kahirupan sareng pangalaman kulawarga anjeun. Kami ayeuna nawiskeun program Ayah dina Fokus anu tiasa ngabantosan anjeun ngartos pangaruh kekerasan anjeun ka murangkalih sareng pasangan anjeun.

Dupi abdi layak?

Program Dad's in Focus dirancang pikeun damel sareng bapak-bapak anu:

  • Naha atanapi parantos telenges ka kulawargana
  • Tuduhkeun tanda-tanda telenges
  • Ngalaman kekerasan di jaman baheula
  • Perjoangan kasihatan méntalna.

Upami anjeun hariwang ngeunaan kumaha kekerasan anjeun mangaruhan budak atanapi pasangan anjeun, éta penting anjeun milari dukungan.

Naon bakal Kuring diajar?

Tujuan tina program éta nyaéta ngabantosan bapak sareng kulawargana ngadamel parobihan anu positip sareng awét. Kami tiasa ngabantosan anjeun:

  • Tumuh kaahlian parenting sareng ko-parenting anjeun
  • Ngembangkeun peran parenting sareng pasatujuan
  • Ngartos pangaruh kekerasan sareng trauma anu dilakukeun ka murangkalih anjeun
  • Identipikasi, sareng pulih tina pangalaman trauma anjeun nyalira
  • Tanggung jawab pikeun tindakan sareng tingkah laku anjeun
  • Ngawangun kakuatan anjeun
  • Ngakses sistem pangrojong anu sanés

Naon anu kauntungan?

Kéngingkeun bantosan tiasa ngadamel bédana ageung dina kahirupan anjeun ogé kahirupan anggota kulawarga anjeun. Sababaraha kauntungan diantarana:

  • Akses kana asah, bimbingan sareng wawancara motivasi
  • Kasempetan pikeun ngembangkeun kamampuan anjeun pikeun kolot
  • Tumuwuhna dina kasadaran anjeun ngeunaan tindakan sareng paripolah anjeun
  • Ngeureunkeun kekerasan kulawarga
  • Hubungan kulawarga anu langkung kuat
  • Barudak anu langkung séhat

Program Pa nuju Fokus

Kekerasan kulawarga tiasa dieureunkeun, tapi paripolah sareng sikep anjeun kedah robih. Upami anjeun hoyong hubungan anu langkung séhat, sareng masa depan anu langkung saé pikeun anjeun, murangkalih sareng pasangan anjeun, program kami tiasa ngabantosan.

Pilarian terang langkung seueur ngeunaan program Dad's Focus ku ngahubungi Kulawarga Kahirupan ayeuna.

** Punten perhatoskeun yén kusabab COVID-19 kami henteu tiasa nawiskeun jasa ieu nyanghareup. Kami ngajalajah cara pikeun nganteurkeun layanan ieu online sareng ngarepkeun pikeun ngamutahirkeun anjeun pas. Nalika pusat layanan fisik kami ditutup, kami masih sayogi ngalangkungan telepon atanapi email pikeun anjeun aksés kana jasa kami.

Telepon: + 61 3 8599 5433
Surélék: info@familylife.com.au

Tetep sareng Kahirupan Kulawarga

Gabung sareng daptar email kami pikeun nampi pembaruan, inspirasi sareng inovasi.