fbpx

Janten Duta

imah > meunangkeun aub

Unggal mérek peryogi juara na, sareng Family Life teu terkecuali. Duta Besar sacara positip nyumbang kana ningkatkeun profil Kahirupan Kulawarga sareng ningkatkeun kasadaran kana padamelan urang.

Janten Duta

imah > meunangkeun aub

Upami anjeun percanten kana naon anu kami laksanakeun, maka bantosan kami pikeun nyebarkeun berita. Wartoskeun ka réréncangan anjeun ngeunaan program sareng jasa kami, sareng bawa aranjeunna pendak sareng urang. Kenalkeun jaringan anjeun ka kami, usul Kulawarga Kulawarga salaku amal pilihan dina rapat dewan anjeun salajengna atanapi janten sukarelawan pikeun nyarios ngeunaan visi kami sareng padamelan urang dina acara anu bakal datang.

Naha henteu ngayakeun acara pikeun ngabiayaan ngumpulkeun pikeun Kahirupan Kulawarga atanapi pikeun ningkatkeun kasadaran visi urang sareng padamelan anu ngarobah kahirupan urang? Ngayakeun pésta kebon, tuangeun atanapi acara gala sareng nyebarkeun berita ngalangkungan jaringan sosial sareng bisnis anjeun. Atanapi milarian moro endog Paskah taunan anjeun atanapi Poé Piala bash janten boros Kahirupan Kulawarga.

Wave bendera Kahirupan Kulawarga dimana wae anjeun tiasa, sareng bantosan kami pikeun ningkatkeun kasadaran sareng dukungan kauangan, janten urang tiasa terus ngawangun masa depan anu séhat, bagja sareng aman pikeun barudak, kulawarga sareng komunitas urang.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan kumaha carana janten Duta Kahirupan Kulawarga, punten email communityengagement@familylife.com.au.

Tetep sareng Kahirupan Kulawarga

Gabung sareng daptar email kami pikeun nampi pembaruan, inspirasi sareng inovasi.