hubungan

imah > meunang rojongan

Sadayana peryogi anu diajak ngobrol. Jasa hubungan kulawarga Kahirupan sareng Heartlinks nawiskeun konseling pikeun individu, pasangan sareng kulawarga nalika aranjeunna paling meryogikeunna.

hubungan

imah > meunang rojongan

Ngadegkeun hubungan anu langgeng sareng Kahirupan Kulawarga

Urang sadayana ngalaman masalah pribadi, kulawarga sareng hubungan salami kahirupan urang. Sanaos sakapeung urang tiasa ngalaksanakeun ieu ku bantosan réréncangan sareng saderek, waktos sanés urang peryogi dukungan luar.
Upami anjeun peryogi rohangan pikeun nyarioskeun perkawis masalah anu mangaruhan anjeun, kulawarga atanapi hubungan anjeun, Kulawarga Kulawarga tiasa ngabantosan.

Ngatur karaharjaan sareng hubungan anjeun sareng jasa konseling

Upami anjeun nuju berjuang sareng masalah pribadi, kulawarga atanapi hubungan, sareng peryogi saha anu diajak ngobrol, jasa konseling Kulawarga Hirup tiasa ngabantosan. Kami tiasa ngabantosan anjeun upami anjeun:

  • Perjoangan pikeun ngatur harga diri, hariwang atanapi setrés
  • Ngalangkungan transisi kahirupan
  • Misahkeun atanapi dipisahkeun sareng pasangan anjeun
  • Teu tiasa komunikasi sareng pasangan, anak atanapi kulawarga
  • Pilari ningkatkeun kamampuan kolot anjeun

Jasa kami terbuka pikeun sadayana, henteu masalah kaayaan anjeun. Pembimbing anu terlatih urang nawiskeun rohangan anu aman pikeun anjeun tiasa ngabahas masalah sareng ngalaksanakeunnana. Katingali di handap ieu dina sababaraha jasa konseling urang.

Konseling Pasangan

Upami anjeun parantos nikah, atanapi dina hubungan defacto, sareng peryogi bantosan, Kulawarga Kulawarga tiasa ngabantosan anjeun. Kami nawiskeun konseling pasangan, dimana anjeun sareng pasangan anjeun tiasa ngabahas sareng damel…

Diajar deui

Konseling Individu

Entong lakukeun nyalira - kéngingkeun dukungan ngalangkungan jasa konsultasi masing-masing Kulawarga Life Ngurus kasihatan sareng karaharjaan anjeun penting, utamina upami anjeun ngungkulan masalah pribadi anjeun nyalira. Upami anjeun parantos kapangaruhan ku kekerasan kulawarga, kaayaan ...

Diajar deui

Konseling kulawarga

Ngatur transisi kulawarga tiasa setrés pisan. Anjeun panginten tiasa nganterkeun murangkalih ka sakola dasar, kaayaan pipisahan atanapi ngatur tantangan kulawarga campuran.

Diajar deui

Hubungan Hadé

Lokakarya Hubungan Langkung Hadé mangrupikeun jasa konseling hubungan kalayan bédana. Nguatkeun hubungan anjeun ngalangkungan sési grup ieu.

Diajar deui