Ngasuh murangkalih duanana ageung nguntungkeun sareng nangtang pisan. Tong hariwang, sadayana tiasa ngalakukeun sababaraha pitulung sepuh. Jasa Kulawarga Kahirupan nawiskeun hidayah parental anu jelas.

Ngawangun kapercayaan anjeun salaku kolot ku Kahirupan Kulawarga

Janten janten kolot mangrupikeun pangalaman anu ageung pisan, tapi ieu henteu ngajantenkeun langkung sesah. Sarerea peryogi bantosan sepuh dina waktosna.

Naha anjeun berjuang pikeun ngobrol sacara bermakna ka anak anjeun atanapi anjeun mum ngora anu bajoang sareng kolot, jasa Kulawarga Hirup tiasa ngabantosan kolot ku rupa-rupa tantangan.

Jasa pikeun sadaya jinis kulawarga

Kulawarga sumping dina sagala rupa bentuk sareng ukuran. Pikeun mastikeun yén urang tiasa ngabantosan sadayana anu peryogi, kami nawiskeun sababaraha pilihan. Ti naséhat parenting dugi ka konseling kulawarga, kami nawiskeun sababaraha layanan dukungan kolot.

Kami tiasa ngabantosan anjeun upami anjeun:

  • Nikah atanapi dina hubungan de facto
  • Anu ngarawat atanapi sepuh murangkalih
  • Dipisahkeun atanapi dina prosés misahkeun
  • Kolot ngora
  • Indung mimitina
  • Dina kulawarga campuran

Turutan tautan di handap pikeun milarian terang ngeunaan jasa khusus anu kami nawiskeun.

Parenting Tweens sareng Remaja

Komunikasi mangrupikeun dasar hubungan anu séhat antara anjeun sareng anak anjeun. Upami ieu henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, hadir kana lokakarya Family Life ngeunaan komunikasi sareng nonoman anjeun.

Diajar deui

Kelompok Pendukung Kolot sareng Orok

Janten kolot tiasa ngiringan anjeun ti babaturan sareng kulawarga. Program Komunitas Bubs kami tiasa ngabantosan anjeun janten kolot anu langkung saé bari nyandak anjeun langkung aub dina komunitas anjeun.

Diajar deui

Konseling Pasangan

Upami anjeun parantos nikah, atanapi dina hubungan defacto, sareng peryogi bantosan, Kulawarga Kulawarga tiasa ngabantosan anjeun. Kami nawiskeun pasangan konseling, dimana anjeun sareng pasangan anjeun tiasa ngabahas sareng damel

Diajar deui

Masihan Separation Parenting

Pisahkeun mangaruhan anjeun sareng murangkalih ku sababaraha cara. Kalayan lokakarya kami, anjeun bakal diajar sagala hal ti ko-parenting dugi ka komunikasi anu épéktip sareng murangkalih anjeun.

Diajar deui

Kulawarga Campuran Suksés

Kulawarga anu dicampur nampilkeun sajumlah tantangan unik pikeun kolot sareng budak. Lokakarya Family Life tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngurus co-parenting, sareng langkung saé hubunganana sareng anak tiri anjeun.

Diajar deui

Mum ngora

Naha anjeun merjuangkeun tanggung jawab kolot ngora? Naha anjeun peryogi dukungan katerampilan sepuh, atanapi anu badé diajak, urang tiasa ngabantosan.

Diajar deui

Ayah dina Fokus

Naha panggunaan kekerasan anjeun nyerang kulawarga anjeun? Ngarobih kabiasaan anjeun mangrupikeun léngkah munggaran pikeun ngeureunkeun kekerasan kulawarga. Kulawarga Kahirupan nawiskeun rohangan anu aman, henteu kaadilan pikeun anjeun pikeun méréskeun masalah pribadi anjeun.

Diajar deui

Kolot Barudak Anu cemas sareng Sénsitip

Éta tiasa sesah ningali murangkalih ageung salaku anu langkung parah. Diajar kumaha ngadukung barudak anu hariwang atanapi sénsitip kanggo janten jalma anu tahan banting, percaya diri.

Diajar deui