meunang rojongan

Jasa kami nyandak sakabeh pendekatan kulawarga; nalika jalma datang ka kami pikeun pitulung, kami nawiskeun pikeun damel sareng kulawargana, janten parobihan sareng paningkatan tiasa langkung épéktip.

meunang rojongan

Orok sareng Barudak

Ngasuh anak anjeun tiasa sesah tanpa dukungan tambahan. Barudak Kulawarga sareng jasa kulawarga tiasa ngabantosan anjeun dina ngungkulan tantangan ngabina orok atanapi murangkalih.

Diajar deui

rumaja

Kulawarga Kahirupan nawiskeun sababaraha layanan dukungan rumaja anu tiasa ngabantosan anjeun ngawangun katerampilan kolot anjeun sareng ngabantosan budakna pikeun ngahontal poténsi na.

Diajar deui

kolot

Ngasuh murangkalih duanana ageung nguntungkeun sareng nangtang pisan. Tong hariwang, sadayana tiasa ngalakukeun sababaraha pitulung sepuh. Jasa Kulawarga Kahirupan nawiskeun hidayah parental anu jelas.

Diajar deui

Individu

Sarerea peryogi bantosan dina waktos hirupna. Jasa tawarkeun Kahirupan Kulawarga anu khusus dirancang pikeun jalma.

Diajar deui

hubungan

Sadayana peryogi anu diajak ngobrol. Jasa hubungan kulawarga Kahirupan sareng Heartlinks nawiskeun konseling pikeun individu, pasangan sareng kulawarga nalika aranjeunna paling meryogikeunna.

Diajar deui

Latihan sareng pamekaran

Kulawarga Kahirupan nyayogikeun sababaraha pelatihan sareng pamekaran bengkel sareng kursus pikeun para profesional pikeun ningkatkeun kamampuan anu tos aya. Kami ogé ngajalankeun program anu ngabantosan individu pikeun transisi kana padamelan.

Diajar deui

Kekerasan Kulawarga

Kahirupan Kulawarga nyayogikeun jasa anu ngabantosan jalma-jalma ngungkulan sareng ngungkulan trauma kekerasan kulawarga. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan jasa kami di handap.

Diajar deui

Program Sakola sareng Komunitas

Sakola sareng kelompok masarakat mangrupikeun tulang tonggong masarakat. Kulawarga Kahirupan nawiskeun program anu dirarancang khusus sareng inisiatif penguatan komunitas pikeun parobihan awét positip.

Diajar deui

papisahan

Teu aya anu nyarios yén pipisahan gampang, sabab éta Kulawarga Kahirupan nawiskeun jasa pisah anu dédikasi. Naha anjeun peryogi bantosan pikeun ngatur tanggung jawab ko-parenting atanapi rohangan anu aman pikeun didatangan

Diajar deui

Kaséhatan mental

Kahirupan Kulawarga nyayogikeun palayanan anu ngadukung jalma ngalangkungan panyawat méntal. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan jasa kami di handap.

Diajar deui

Émbaran klien

Kami ngahargaan, ngahargaan, sareng ngupingkeun barudak sareng nonoman. Kami komitmen kana kaamanan sadaya barudak sareng jalma ngora.

Diajar deui