Pangetahuan sareng inovasi

imah > Sawangan & berita

Diajar ngeunaan tren industri sareng panilitian ayeuna ngeunaan masalah penting. Pangetahuan sareng inovasi mangrupikeun konci pikeun program sareng jasa anu mangaruhan kulawarga Kulawarga - baca langkung.

Pangetahuan sareng inovasi

imah > Sawangan & berita

Kulawarga Kulawarga kolaborasi pikeun ngembangkeun pedoman jasa online

Juni 11, 2020

Kulawarga Kulawarga parantos berkolaborasi sareng Deloitte, Betania sareng Pusat Kulawarga Murray Luhur (UMFC) pikeun ngembangkeun kerangka pikeun ngadukung staf.

bethany gawe babarengan masarakat Covid deloitte diaktipkeun kulawarga kerangka ladenan umfc pusat kulawarga murray luhur maya Pangetahuan sareng Inovasi wartos

Bagikeun Sawangan Kahirupan Kulawarga sareng Imah Lingkungan Victoria

Bisa 21, 2020

Kahirupan Kulawarga dipasihkeun ka Perumahan Lingkungan Victoria ngeunaan masalah Robah Komunitas Anu Diémutan.

nukeuran masarakat imah informed Daérah trauma Victoria Pangetahuan sareng Inovasi

Pedoman Praktisi COVID-19

April 27, 2020

Sapanjang COVID-19 pandemi Kulawarga Kulawarga kedah ngalakukeun seueur padamelan usaha teras-terasan dina jasa kami.

Covid-19 pangiriman guideline pandemic rencana praktisi kasalametan palayanan Pangetahuan sareng Inovasi

Komunitas Prakték - Parobihan Komunitas Terpimpin

Maret 16, 2020

Dinten Salasa 25 Pébruari Kulawarga Kulawarga ngayakeun acara Komunitas Prakték anu katilu di Frankston. Gawe sareng organisasi anu dipikiran sareng individu Pangaruh &

gawe babarengan masarakat kapingpinan Pangetahuan sareng Inovasi

Kalibet, Inovasi, Motivasi .. Kahirupan Kulawarga Inovasi

November 6, 2019

Pikeun taun kadua sakaligus Family Life parantos diumumkeun dina 10 Inovator top dina Indéks Inovasi GiveEasy Not-For-Profit 2019

inopatip sanés pikeun kauntungan Pangetahuan sareng Inovasi

Laporan Kinerja sareng Pangaruh 2018-19

Oktober 16, 2019

Pangaruh sareng Stratégi Kulawarga Kulawarga nembé ngaluarkeun Laporan Kinerja sareng Pangaruh 2018/19. Dokumén komprehensif ieu parantos didamel pikeun masihan tinjauan

Pangetahuan sareng Inovasi wartos

Ngungkulan Trauma Goes ti Strength2Strength

September 9, 2019

Kekerasan Kulawarga Kulawarga sareng program Perbaikan Trauma, Strength2Strength, parantos dikenal dina GiveEasy Innovation Index dina kategori Project Transformasi Disruptive.

kekerasan kulawarga réspon komisi karajaan trauma diwartosan Pangetahuan sareng Inovasi

Kahirupan Kulawarga Ngerjakeun Rencana pikeun Masarakat 4.0

Juli 29, 2019

Kahirupan Kulawarga teras-terasan berkembang. Milarian diajar sareng adaptasi pikeun padamelan anu urang lakukeun teras bagikeun kanyaho ieu sareng kolega kami sareng

kacerdasan buatan Pangaruh koléktif ngongkowan Swinburne Pangetahuan sareng Inovasi

Nyiptakeun Pamimpin Robah Sosial

Pébruari 28, 2019

Here4U mangrupikeun program pipilueun bystander, nyepatkeun pamilon sareng alat pikeun ngaidentipikasi sareng ngaréspon Kekerasan Kulawarga di komunitas urang.

Pangetahuan sareng Inovasi

Laporan Kinerja sareng Pangaruh

Pébruari 28, 2019

Laporan Kinerja sareng Pangaruh 2018 parantos dihasilkeun pikeun masihan tinjauan sareng pangukuran tina sagala hal anu dilakukeun ku Family Life.

Pangetahuan sareng Inovasi

Milarian Solusi Anu Berhasil

Januari 28, 2019

Kulawarga Hirup damel sareng Swinburne University nalungtik cara anu langkung saé pikeun ngatasi kabutuh kolot ngora anu rentan sareng murangkalihna.

Pangetahuan sareng Inovasi

Kahirupan Kulawarga ngabagéakeun Dampak Koléktif Pamimpin Dunya, Liz Weaver

Désémber 4, 2018

Kulawarga Kahirupan nembé diayakeun Tamarack Institute Co-CEO anu kawéntar sacara internasional, Liz Weaver, pikeun presentasi ka kolega, mitra, pamaréntah sareng staf senior.

Pangetahuan sareng Inovasi wartos