fbpx

Ninggalkeun Kado dina Kersa Anjeun

imah > meunangkeun aub

Hadiah ka Yayasan Kahirupan Kulawarga dina kahoyong anjeun bakal mastikeun bagja, séhat sareng aman berjangka pikeun barudak, kulawarga sareng komunitas urang pikeun generasi anu bakal datang.

Ninggalkeun Kado dina Kersa Anjeun

imah > meunangkeun aub

Hadiah ka Yayasan Kahirupan Kulawarga, bakal ngamungkinkeun Kahirupan Kulawarga ngarencanakeun payun, pikeun nanem modal dina program sareng jasa kami, sareng pikeun mastikeun yén kami tetep nyayogikeun dukungan anu pangsaéna pikeun anu paling meryogikeunana. Henteu ngan ukur janten cara anu saé pikeun ngagungkeun kahirupan anjeun sareng janten émut, tapi éta bakal leres-leres ngarobah kahirupan sareng ngamankeun kalumangsungan naon anu saleresna penting pikeun anjeun.

Upami anjeun mikir ngabantosan ku cara ieu, punten nelepon Vicky McKay di 0385995433 atanapi email ka anjeunna di vmckay@familylife.com.au, Janten anjeunna tiasa mamatahan anjeun ngeunaan cara anu pangsaéna sareng saderhana pikeun lumangsungna.

Anjeun ogé tiasa panginten Will Preparation Kit ieu mangpaat pikeun nyiapkeun kado anjeun. Pencét kana tautan di handap ieu.

Mertimbangkeun ngamutahirkeun wasiat anjeun?

 



Ngadangukeun ti salah sahiji Panyekel Hirup Kulawarga

 


Unduh Kit Persiapan Kami?



Tetep sareng Kahirupan Kulawarga

Gabung sareng daptar email kami pikeun nampi pembaruan, inspirasi sareng inovasi.