papisahan

imah > meunang rojongan

Teu aya anu nyarios yén pipisahan gampang, sabab éta Kulawarga Kahirupan nawiskeun jasa pisah anu dédikasi. Naha anjeun peryogi bantosan pikeun ngatur tanggung jawab ko-parenting atanapi rohangan anu aman pikeun didatangan

papisahan

imah > meunang rojongan

Ngungkulan tantangan pisah sareng Kahirupan Kulawarga

Pipisahan tiasa janten pangalaman traumatis, utamina upami aya konflik anu lumangsung. Ngatur tantangan émosional anu timbul tiasa janten lemes sareng tiasa pangaruh jangka panjang ka anjeun sareng kulawarga.

Pikeun ngabantosan anjeun ngungkulan seueur masalah anu timbul ku pisah, Family Life nawiskeun sababaraha layanan dukungan. Naha anjeun berjuang sareng pangaturan ko-parenting atanapi peryogi dukungan konseling saatos pisah, urang tiasa ngabantosan.

Pipisahan mangaruhan urang sadayana

Pipisahan tiasa gaduh pangaruh ageung pikeun sadaya anggota kulawarga anjeun. Ngartos kumaha mangaruhan anjeun sareng anak anjeun mangrupikeun léngkah pangpayunna pikeun ngungkulan. Jasa pisah kulawarga Kahirupan tiasa ngabantosan upami:

  • Anjeun nuju bajoang sareng co-parenting
  • Barudak anjeun peryogi bantosan ngatur émosina
  • Anjeun teu tiasa komunikasi sareng pasangan anu tilas
  • Anjeun peryogi inpormasi kolot tambahan

Sanaos kaseueuran jasa kami kabuka pikeun saha waé, pikeun mastikeun yén aranjeunna cocog pisan sareng kaayaan anjeun, urang panginten kedah ngayakeun penilaian. Tingali kana jasa anu aya di handap ieu sareng tuturkeun tautan pikeun mendakan langkung seueur.

Ieu mangrupikeun vérsi pidéo buku barudak I Think Of You, anu ngabahas tantangan pisah.

Resolusi Sengketa Kulawarga

Pisahkeun tiasa sesah sareng émosional, bahkan tanpa nyatakeun dina prosés pangadilan anu setrés sareng mahal. Resolusi Sengketa Kulawarga nyayogikeun lingkungan anu ngadukung pikeun ngahontal hasil anu langkung saé.

Diajar deui

Grup Pendukung Barudak

Barudak peka trauma, kekerasan kulawarga sareng masalah sanés. Kami ngadukung barudak ku ngahubungkeun aranjeunna sareng nonoman sanés anu ngabagi pangalaman anu sami.

Diajar deui

Program Parenting Parenting

Tantangan pisah tiasa gampang ngabayangkeun kabutuhan barudak anjeun. Program Parenting Parenting dianggo pikeun mastikeun murangkalih anjeun diutamakeun nalika pipisahan.

Diajar deui

Masihan Separation Parenting

Pisahkeun mangaruhan anjeun sareng murangkalih ku sababaraha cara. Kalayan lokakarya kami, anjeun bakal diajar sagala hal ti ko-parenting dugi ka komunikasi anu épéktip sareng murangkalih anjeun.

Diajar deui

Didatangan Budak Anu Diawasi

Naha anjeun papisah sareng meryogikeun rohangan anu aman pikeun tujuan kunjungan atanapi parobihan? Tilu pusat jasa kontak Keluarga Kahirupan tiasa janten jawaban.

Diajar deui