Individu

imah > meunang rojongan

Sarerea peryogi bantosan dina waktos hirupna. Jasa tawarkeun Kahirupan Kulawarga anu khusus dirancang pikeun jalma.

Individu

imah > meunang rojongan

Bantosan diri ku jasa pribadi Kulawarga Kulawarga

Sadayana nyanghareupan tantangan anu béda dina kahirupan aranjeunna. Nanging, henteu sadayana ieu tiasa dianggo nyalira. Dina kaseueuran kasus, anjeun panginten peryogi bantosan di luar pikeun ngungkulanana.

Kahirupan Kulawarga nawiskeun sababaraha layanan anu ditargetkeun pikeun individu.

Anjeun ngabantosan batur nalika anjeun ngabantosan diri

Sadayana ngagaduhan tanggel waler ka batur. Naha ieu anak anjeun, anggota kulawarga atanapi bos, éta penting anjeun ngabantuan diri ogé.

Gangguan dina kahirupan anjeun sorangan tiasa gaduh pangaruh ageung dina kahirupan batur. Tujuan utama anjeun pikeun ngabantosan diri anjeun, sareng ngurus karaharjaan anjeun nyalira. Kahirupan Kulawarga tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun tangtangan pribadi diantarana:

  • Transisi kahirupan
  • teu boga pagawean
  • Kahariwang atanapi marabahaya émosional
  • Trauma atanapi épék sanés kekerasan kulawarga

Konseling Individu

Dina Kahirupan Kulawarga, kami terang hirup tiasa miceunan tantangan, ieu sababna kami nawiskeun jasa konseling masing-masing. Entong bajoang nyalira, nyungkeun bantosan. Ngobrol sareng salah saurang pembimbing urang ayeuna

Diajar deui

nyambungan

Connect mangrupikeun palayanan dukungan peer GRATIS nawiskeun perawatan, intervénsi berbasis bukti pikeun ningkatkeun kasihatan, ngirangan kasusahan émosional sareng ningkatkeun koneksi ka komunitas anjeun.

Diajar deui

Pengantar Kursus Kerja

Diajar naon anu diperyogikeun pikeun janten padamel anu suksés kalayan Intro PeopleWorx's to Work course Hoyong milari padamelan tapi ngan henteu pasti kumaha atanapi dimana ngamimitianna? Ngagunakeun lingkungan latihan dunya nyata, Intro pikeun PeopleWorx's Work ngabantuan ……

Diajar deui

Program Parobihan Paripolah Lalaki

Jaga jaga hirup anjeun ngalangkungan Program Parobihan Paripolah Lalaki Kami Tangtu tanggung jawab pikeun tindakan sareng tingkah laku anjeun tiasa sesah, tapi éta mangrupikeun léngkah pangpayunna pikeun ngontrol deui kahirupan anjeun. Program Ngarobih Paripolah Lalaki Kulawarga Kulawarga ……

Diajar deui

Dianggo dina Pelatihan Ritel

Diajar naon anu diperyogikeun pikeun damel di ritel kalayan kursus pondok Gawe di toko eceran peryogi campuran anu leres tina kamampuan sareng pangalaman. Tangtu Ritel PeopleWorx's Ready 2 nempatkeun anjeun dina lingkungan latihan 'dunya nyata', sahingga anjeun ……

Diajar deui