Taros Kami

Kumaha Kahirupan Kulawarga tiasa ngabantosan? Ngahubungi, nelepon kami atanapi eusian formulir di handap.

Taros Kami

Naha anjeun peryogi bantosan gancang? Hirup Kulawarga teu tiasa nyayogikeun jasa tanggapan krisis. Upami pitulung darurat atanapi bantosan darurat diperyogikeun, mangga kontak salah sahiji jasa 24 jam anu dibéréndélkeun di handap:

 

Darurat

 

Ambulans / Seuneu / Pulisi
000

Upami anjeun dina bahaya langsung.

Garis Panduan, Konseling 24 jam
13 11 14
www.lifeline.org.au

 

Bunuh diri Telepon Deui Layanan
1300 659 467
www.suicidecallbackservice.org.au

 

1800 RESPECT (dukungan kekerasan domestik)
1800 737 732
www.1800respect.org.au

Serangan seksual nasional 24 jam, garis konsultasi kulawarga sareng kekerasan rumah tangga.

Helpline Barudak
1800 551 800
kidshelpline.com.au

Nawarkeun telepon gratis, swasta sareng rahasia konseling online pikeun jalma ngora umur antara 5 sareng 25 taun.

Léngkah Aman (Tanggapan Krisis Kekerasan Kulawarga pikeun Awéwé sareng Barudak)
1800 015 188
www.safesteps.org.au

Tiasa nyayogikeun akomodasi darurat di luar jam bisnis pikeun awéwé sareng murangkalihna anu katarajang kekerasan kulawarga.

Bayside Peninsula Orange Door
1800 319 353
orangedoor.vic.gov.au

Nyayogikeun aksés ka Layanan Kekerasan Kulawarga di komunitas Bayside Peninsula.

Henteu Kanggo Keganasan
1300 766 491
www.ntv.org.au

Nawarkeun inpormasi sareng dukungan konsultasi sacara umum pikeun lalaki anu ngagunakeun kekerasan.

Pencét di dieu kanggo inpormasi ngeunaan Kahirupan Kulawarga Paripolah Lalaki Robah, Konseling Awéwé sareng Barudak jeung Ayah dina Fokus program atanapi nelepon 8599 5433 pikeun wincikanana salajengna.

 

Perawat dina Telepon
1300 606 024

 

Garis Kaséhatan Ibu & Anak
1800 134 883

 

Kahirupan Kulawarga - Pusat Jasa

 

Sandringham

197 Bluff Road, Sandringham, Victoria, Australia 3191
telepon: 03 8599 5433
surélék: info@familylife.com.au
ABN - 37 712 782 209

 

Frankston

Level 1, 60-64 Wells Street, Frankston, Victoria, Australia 3199
telepon: 03 8599 5433
surélék: info@familylife.com.au
Ogé lokasi Pusat Hubungan Kulawarga Frankston
email:
 frankstonfrc@familylife.com.au
www.familyrelationships.gov.au

 

Kahirupan Kulawarga - Toko Kasempetan Perusahaan Sosial

 

Toko Kasempetan - Hideung Rock

601 Balcombe Road, Black Rock, Victoria, Australia 3193
telepon: 03 9589 4844

 

Opportunity Shop – Cheltenham

Lantai Dasar, 48 Stasion Jalan, Cheltenham, Victoria, Australia 3192
telepon: 03

 

Toko Kasempetan - Hampton

452B Hampton Street, Hampton, Victoria, Australia 3188
telepon: 03 9598 7893

 

Toko Kasempetan - Highett

12-14 Parade Railway, Highett, Victoria, Australia 3190
telepon: 03 9555 2100

 

Gudang - Moorabbin

12/94 Keys Road, Moorabbin, Victoria, Australia 3189
telepon: 03 9555 2174

 

Kahirupan Kulawarga - Imah Komunitas

 

Hampton Wétan

12 Keith Street, Hampton East, Victoria, Australia
telepon: 03 8599 5433

 

Upami teu kitu, anjeun tiasa ngeusian formulir di handap ku patarosan atanapi koméntar sareng kami bakal balik deui ka anjeun gancang-gancang.