meunangkeun aub

Naha anjeun milih rélawan waktos anjeun, masihan sumbangan, ngayakeun acara pikeun ngumpulkeun dana atanapi kasadaran, janten mitra perusahaan atanapi duta besar dukungan anjeun pisan ngaapresiasi.

meunangkeun aub

Sukarelawan sareng Kami

Kulawarga Kulawarga didirikeun taun 1970 ku sukarelawan, sareng mangrupikeun 'sumanget rélawan' anu parantos ngabantosan Kulawarga Kulawarga tumuh sareng janten organisasi anu sregep sareng suksés pisan ayeuna.

Diajar deui

Ninggalkeun Kado dina Kersa Anjeun

Hadiah ka Yayasan Kahirupan Kulawarga dina kahoyong anjeun bakal mastikeun bagja, séhat sareng aman berjangka pikeun barudak, kulawarga sareng komunitas urang pikeun generasi anu bakal datang.

Diajar deui

Janten Duta

Unggal mérek peryogi juara na, sareng Family Life teu terkecuali. Duta Besar sacara positip nyumbang kana ningkatkeun profil Kahirupan Kulawarga sareng ningkatkeun kasadaran kana padamelan urang.

Diajar deui

Janten mitra perusahaan

Mitra sareng Kahirupan Kulawarga mangrupikeun cara anu saé pikeun ngadukung barudak, kulawarga sareng komunitas urang bari ningkatkeun idéntitas perusahaan anjeun sareng ngawangun tim anjeun.

Diajar deui

Réréncangan Komunitas Kami

Kahirupan Kulawarga percanten ka komunitas anu kuat, sahingga jalma-jalma di komunitas urang anu nyanghareupan waktos anu sesah didukung ku jalma-jalma di sakurilingna.

Diajar deui