fbpx

Op Toko Sumbangan Pitunjuk

imah > Toko Op

Henteu yakin kana naon anu anjeun tiasa sareng teu tiasa nyumbang ka toko Family Life op di Melbourne? Pitunjuk sumbangan kami ngagaduhan sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun.

Op Toko Sumbangan Pitunjuk

imah > Toko Op

Pikeun apdet mangga tuturkeun kami dina média sosial, balik deui ka halaman ieu atanapi tingali windows toko kami.

 

Toko Kahirupan Kulawarga dina Facebook

Toko Kahirupan Kulawarga di Instagram

Nalika kami ngoperasikeun dina larangan COVID-aman sareng dikirangan staf sareng sukarelawan pikeun ngolah sumbangan, kami nyarankeun yén anjeun nyauran payun ka toko lokal anjeun pikeun mastikeun yén kami gaduh rohangan pikeun nampi sumbangan anjeun dina daérah karantina toko kami.

Hatur nuhun pisan pikeun milih Kulawarga Nyumbang pikeun nyumbangkeun barang-barang kualitas anu anjeun pikaresep. Inpo ieu bakal ngabantosan anjeun ngartos kumaha sareng dimana anjeun tiasa nyumbang. Upami anjeun henteu yakin naon anu cocog sareng aturan umum pikeun naroskeun ka diri sorangan - "Naha kuring bakal masihan ieu ka sobat atanapi baraya?" atanapi "Naha kuring bakal mayar artos ieu?". Ngalangkungan kamurahan jalma sapertos anjeun, Kulawarga Kulawarga tiasa ngadukung kulawarga, murangkalih sareng nonoman di sapanjang daérah Wétan Kidul Melbourne. Sadaya hasil tetep lokal, ngadukung masarakat lokal.

Di warung

Sumbangkeun langsung ka toko Family Life's Op naon waé anu anjeun tiasa lebetkeun dina kantong sareng dibabawa, contona pakean, sapatu, brac brac, cocooan, buku sareng jati alit sareng sajabana Mangga waé nyumbang nalika jam buka toko. Tingali lokasi toko kami.

Jasa nyokot-up

Jasa pick-up Family Life sayogi kanggo barang anu langkung ageung. Konsumén langkung disambut pikeun nyumbangkeun barang-barang anu langkung alit tina Pakéan, Jati sareng BricABrac ngalangkungan 4 toko anu saé sapertos anu biasa. Punten nyauran gudang kami 03 9555 2174 pikeun ngatur ngajemput.

Kami henteu tiasa nyandak sadayana

Hésé pikeun nyebut "henteu hatur nuhun" kana sumbangan, tapi urang kedah nolak sababaraha barang kusabab sarat hukum, atanapi kusabab barangna ageung teuing atanapi beurat teuing atanapi barangna kedah ditolak kusabab langkung seueur biaya pikeun ngangkut, ngalereskeun atanapi ngaropea tibatan éta tiasa dijual di Toko Op kami. Upami anjeun henteu yakin, punten nyauran gudang kami 03 9555 2174. Staf kami bakal tiasa ngabahas barang-barang anjeun kalayan langkung rinci.

Barang-barang anu urang henteu tiasa candak kalebet jati Baby, kasur, potongan ageung atanapi beurat pisan, karpét tilas, sareng bahan wangunan. Punten tetep émut ieu nalika anjeun nyiapkeun nyumbang barang anjeun.

Kami nampi

parabot

  • Suite lounge
  • Korsi sakapeung
  • Méja kopi
  • Méja makan suite
  • Bookcases
  • Unit Hiburan sareng Sideboards
  • Dada tina Gambar
  • Jangkung budak lalaki
  • Meja (Lebar 1.2 méter sareng panjangna 1.8 méter)

baju

  • Lalaki
  • Barudak Awéwé
  • Topi
  • sarung
  • kacamata
  • Sapatu

Homewares

  • pelat
  • Cangkir
  • Tableware
  • Panci sareng Panci
  • Bric-a-brac (contona: Panyekel Lilin, Platter, Jam, Pigura Foto)
  • lampu
  • Karpet

Média & Barang Listrik

  • Alat-alat Dapur (Ketel, Campuran, Toasters)
  • Sistem Hiburan (DVD, Video, Pamaén Rékam, Pamaén CD)
  • Pembersih vakum
  • Fans jeung Pemanas

rupa-rupa

  • buku
  • DVD
  • pidio
  • vinyl
  • Toys

Tetep sareng Kahirupan Kulawarga

Gabung sareng daptar email kami pikeun nampi pembaruan, inspirasi sareng inovasi.