Pendakan carita pikeun inspirasi sareng studi kasus supados anjeun pikir. Kahirupan Kulawarga gaduh pangaruh anu nyata dina kahirupan masarakat - baca deui.

Sakola Dasar Wallaroo - Peta Peta Dunya anjeun

September 2, 2020

Map Your World (MYW) mangrupikeun platform digital anu ngabantosan kakuatan barudak ngora pikeun pangaruh hébat kana komunitasna. Éta ngadukung pamekaran

masarakat Cileunyi peta dunya anjeun carita

Hatur-nuhun Ksafekids!

Désémber 6, 2019

Ksafekids mangrupikeun nirlaba, organisasi kulawarga anu didirikeun taun 2009. Salami 18 bulan kapengker Ksafekids parantos nyayogikeun 30 kursus pertolongan dasar.

carita

Ngahijikeun Ngarayakeun Ulang Tahun Kahiji

September 2, 2019

Juli ieu mangrupikeun ulang taun mimiti Program Dursasana Kulawarga - Ngahiji. Ieu mangrupikeun hiji prestasi, sareng Kahirupan Kulawarga janten

Program papacangan kulawarga carita

Nyiptakeun pamimpin anu sanggup sareng Asosiasi Aborigin Willum Warrain

September 2, 2019

Salaku bagian tina inisiatif pikeun ningkatkeun hasil sosial sareng ékonomi, tim CCC Hastings parantos nganteurkeun program Nyiptakeun Pamimpin Mampuh ka pribumi

hasil sosial sareng ékonomi carita

Nyiptakeun Jalur

September 2, 2019

Salami istilah 4, 2018 Nyiptakeun Komunitas Sanggup (CCC) Hastings ngintunkeun program Nyiptakeun Pamimpin Kabisa (CCL) kahijina sareng awéwé ti Wallaroo Community Estate di Hastings.

parobihan masarakat kamekaran individu carita

Minggu NAIDOC 2019

Agustus 2, 2019

Perayaan Minggu NAIDOC diayakeun di peuntas Australia dina bulan Juli pikeun ngagungkeun sajarah, budaya sareng prestasi masarakat Aborigin sareng Selat Pulo Selat. Kajadian ieu

Minggu NAIDOC carita

Hatur nuhun ageung kanggo QV

Bisa 1, 2019

Australia didamel sareng dipimilik, QV Skincare, parantos masihan sumbangan 180 unit QV Baby Bath Oil sareng QV Baby Gentle Wash ka Family Life, kanggo

carita

Kahirupan Kulawarga Ngaluhung Rugi Panyokong Tercinta

Januari 24, 2019

Kulawarga Hirup ngahaturkeun belasungkawa sareng duka kaleungitan Patron tercinta, Dr Roger Riordan AM, anu pupus dina Kemis 2 Januari 2019, yuswa 85 taun.

carita

Acara Relawan Perusahaan

Désémber 6, 2018

Puma Australia parantos damel sareng Family Life pikeun ngadukung barudak di komunitas urang sareng, hasilna, ngabantosan ngadamel komunitas anu sanggup.

carita

Kami hoyong bayside anu langkung saé salaku warisan urang

November 7, 2018

Ngadangu ti sababaraha pendukung Family Life urang Kerry Hegarty sareng Glen Duddy, Black Rock "Nembe, urang ngamutahirkeun wasiat urang sareng urang milih

carita

Ieu waktos sesah pikeun kulawarga

November 7, 2018

"Kulawarga Kulawarga ngarespon kana waktos-waktos sesah ieu tina ningkatna biaya sareng tekanan anu hébat anu ngabalukarkeun setrés pisan dina kulawarga. Abdi bangga pisan pikeun ngadukung karyana. "Graeme Disney OAM

carita

SHINE di Doveton College

November 1, 2018

Program SHINE di Doveton College parantos ngabantosan nguatan komunitas ku nyayogikeun jasa panyambungan sareng ngajalankeun program di jero kampus.

carita