Orok sareng Barudak

imah > meunang rojongan

Ngasuh anak anjeun tiasa sesah tanpa dukungan tambahan. Barudak Kulawarga sareng jasa kulawarga tiasa ngabantosan anjeun dina ngungkulan tantangan ngabina orok atanapi murangkalih.

Orok sareng Barudak

imah > meunang rojongan

Ngajagaan orok sareng murangkalih kalayan Kahirupan Kulawarga

Ngasuh anak anjeun mangrupikeun pangalaman anu saé sareng bermanfaat, tapi kadang tiasa sesah. Kahirupan Kulawarga aya di dieu pikeun ngadukung anjeun dina perjalanan salaku kolot, ngabantosan anjeun ngembangkeun kamampuan praktis anjeun. Unggal kulawarga béda. Éta sababna Kulawarga Hirup nawiskeun sababaraha murangkalih sareng palayanan kulawarga anu tiasa ngabantosan anjeun ngungkulan sareng ngungkulan tantangan unik anjeun. Naha anjeun peryogi bantosan pikeun ngatur paripolah anak anjeun, atanapi hariwang ngeunaan kaséhatan méntalna, kami di dieu pikeun nyayogikeun palayanan kulawarga.

Ngabantosan kolot hartosna ngabantosan murangkalih

Kahirupan Kulawarga komitmen pikeun ngadukung murangkalih sareng jalma ngora tumuh sareng berkembang. Pikeun ngahontal ieu, urang ogé fokus kana kaséhatan sareng karaharjaan kolot.
Barudak sareng jasa kulawarga urang fokus kana nguatan hubungan antara budak sareng kolot. Kami tiasa ngabantosan anjeun:

  • Ningkatkeun katerampilan kolot anjeun
  • Langkung ngartos pangaruh trauma ka anak anjeun
  • Sambungkeun sareng komunitas sareng nungkulan kapencil.

Tingali ku jasa pangrojong kulawarga kami di handap teras turutan tautan.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan jasa kami, tuturkeun tautan anu disayogikeun atanapi nelepon kami.

Kesejahteraan Barudak

Naha anjeun hariwang pikeun karaharjaan anak anjeun? Program SHine Family Life tiasa ngabantosan nguatkeun ketahanan sareng katerampilan ngungkulan budak anjeun ku maturan stratégi karaharjaan.

Diajar deui

Grup Pendukung Barudak

Barudak peka trauma, kekerasan kulawarga sareng masalah sanés. Kami ngadukung barudak ku ngahubungkeun aranjeunna sareng nonoman sanés anu ngabagi pangalaman anu sami.

Diajar deui

Ngaronjatkeun Paripolah Barudak

Upami anjeun ngalaman waktos anu sesah pikeun ngatur kalakuan anak anjeun, Kulawarga Kulawarga tiasa ngabantosan.

Diajar deui

Konseling Individu

Dina Kahirupan Kulawarga, kami terang hirup tiasa miceunan tantangan, ieu sababna kami nawiskeun jasa konseling masing-masing. Entong bajoang nyalira, nyungkeun bantosan. Ngobrol sareng salah saurang pembimbing urang ayeuna

Diajar deui

Kolot sareng Orok Ngadukung

Janten kolot tiasa ngiringan anjeun ti babaturan sareng kulawarga. Program Komunitas Bubs kami tiasa ngabantosan anjeun janten kolot anu langkung saé bari nyandak anjeun langkung aub dina komunitas anjeun.

Diajar deui

Mum ngora

Naha anjeun merjuangkeun tanggung jawab kolot ngora? Naha anjeun peryogi dukungan katerampilan sepuh, atanapi anu badé diajak, urang tiasa ngabantosan.

Diajar deui

Kolot Barudak Anu cemas sareng Sénsitip

Éta tiasa sesah ningali murangkalih ageung salaku anu langkung parah. Diajar kumaha ngadukung barudak anu hariwang atanapi sénsitip kanggo janten jalma anu tahan banting, percaya diri.

Diajar deui