Komunitas Profesional

Kahirupan Kulawarga gairah ngeunaan damel kolaborasi sareng séktor pikeun ngatasi 'masalah jahat' ti handap ka luhur sareng ka handap. Gabung sareng kami dina perjalanan ieu ....

Komunitas Profesional

Hub Komunitas Profesional Kahirupan Kulawarga

Wilujeng sumping di Hub Komunitas Komunitas Profesional Kahirupan. Forum ieu nyayogikeun mitra séktor kasempetan pikeun diajar sareng sambung, ngalangkungan kagiatan latihan sareng pamekaran anu ngainspirasi dumasarkeun tempat, proyék komunitas pikeun ngatasi masalah sosial anu rumit, sareng komunitas anu kami dukung.

Ngabagikeun Pangetahuan sareng Kaahlian

Kusabab 2017 Kulawarga Kulawarga terus ngawangun kaahlian salaku 'tulang tonggong-agénsi' tina sajumlah inisiatif Pangaruh Koléktif di daérah kidul Victoria.

Kahirupan Kulawarga komitmen pikeun ngadukung pamekaran kaparigelan dina séktor. Tujuanana kami nyaéta pikeun ningkatkeun kapasitas masarakat pikeun ngungkulan pasualan sosial anu rumit sareng ngalakukeun ieu sacara épéktip kami memfasilitasi ngabagi sareng silih tukeur ilmu sareng ngahubungi sareng konsultasi sareng sadaya bagéan sistem. Kahirupan Kulawarga komitmen pikeun ieu ngalangkungan fasilitasi:

  • Parobihan Komunitas - Komunitas Prakték Series
  • Palatihan Pangwangunan Profesional
  • Babagi sumber
  • Proyék Inkubator
  • Pangrojong tulang tonggong

Komunitas Praktek

Forum anu ngiringan, ngadidik sareng nguatkeun pamangku kapentingan komunitas, ngawangun keahlian dina damel babarengan pikeun ngararancang sareng nganteurkeun solusi dumasar tempat pikeun masalah sosial.

Diajar deui

Pelatihan Pengembangan Profesional ChangeMaker

Serial pamekaran propésional anu ditepikeun ku Kulawarga Kulawarga dina kerja sama sareng Tamarack Institute ngagariskeun kumaha mendesain sareng nganteurkeun inisiatif parobihan masarakat.

Diajar deui

Sumberdaya Kami

Kahirupan Kulawarga ngahasilkeun sareng ngabagi kisaran sumber anu tiasa diunduh pikeun ngadukung inisiatif parobihan masarakat.

Diajar deui