Tentang Kami

Kulawarga Kulawarga parantos damel sareng barudak, kulawarga sareng komunitas anu rentan ti saprak 1970. Dina inti organisasi kami nyaéta visi kami pikeun ngawangun komunitas anu sanggup, kulawarga anu kuat sareng barudak anu mekar.

Tentang Kami

Ngarobih kahirupan pikeun komunitas anu langkung kuat

Kulawarga Kahirupan mangrupikeun panyayogi jasa kulawarga spesialis anu dikenal pikeun inovasi, pangaruh sareng pendekatan masarakat sakumna.

Dina Kulawarga Kulawarga kami nyandak sadayana kulawarga, sadaya pendekatan masarakat pikeun ngawangun daya tahan sareng hubungan séhat sareng komitmen pikeun ningkatkeun réspon kana kerentanan anak sareng kekerasan kulawarga ku ngahontal hasil anu langkung saé pikeun anu salamet sareng komunitas.

Ngarespon kana masalah anu diidéntifikasi ngalangkungan analisa akademik, strategi pamaréntahan sareng tren global sareng komunitas, Kulawarga Kulawarga parantos sacara ékspansi parantos mimiti ti mimiti na. Kamampuh urang pikeun ngaréspon kabutuhan masarakat anu kami dukung parantos ningali kami nganteurkeun program dina sababaraha bidang di sektor éta.

Sadaya padamelan urang dikintunkeun ku fokus trauma sareng prioritas idéntifikasi barudak rentan, jalma ngora sareng kulawarga sadini mungkin.

Nalika jalma datang ka kami pikeun pitulung, kami nawiskeun kanggo damel sareng kulawargana dina pendekatan terpadu di panjuru organisasi. Ku cara kieu, urang ngadukung parobahan sustainable jangka panjang sareng ngawangun ketahanan pikeun kulawarga ku nguatkeun hubungan sareng dukungan komunitas.

Ieu mangrupikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan saha kami, dimana kami asalna sareng pendekatan inovatif kami pikeun nguatkeun kulawarga sareng komunitas supados barudak tiasa subur.

Kahirupan Kulawarga mangrupakeun organisasi anu kadaptar sareng Komisi amal Australia sareng Henteu-nguntungkeun (ACNC).

Logo ACNC Didaptarkeun amal

 

 

Yayasan Kahirupan Kulawarga

Dukung Yayasan Kahirupan Kulawarga pikeun ngabantosan Kahirupan Kulawarga aman, séhat sareng aman berjangka pikeun barudak, kulawarga sareng komunitas urang.

Diajar deui

Acknowledgments

Pangakuan ku Kahirupan Kulawarga, sareng sadaya jalma anu ngawangun organisasi kami.

Diajar deui

Timeline Inovasi

Kulawarga Kahirupan mangrupikeun organisasi komunitas anu mandiri kalayan sajarah anu kuat pikeun ngabutuhkeun kabutuhan masarakat ngalangkungan inovasi, nganteurkeun parobahan sosial sareng pangaruh.

Diajar deui

Kemitraan pikeun Inovasi

Kulawarga Kahirupan gaduh sajarah anu kuat kolaborasi sareng organisasi anu sami-sami anu komitmen pikeun ningkat hasil pikeun kulawarga, murangkalih sareng nonoman.

Diajar deui

Jalma Urang

Jalma-jalma urang téh mesin Kahirupan Kulawarga. Aset kami anu paling berharga. Aranjeunna ngalayanan komunitas urang sareng pangaruh positif kahirupan sareng padamelan anu dilakukeun.

Diajar deui

Visi, Tujuan & Nilai Kami

Ngaliwatan jasa, dukungan sareng konéksi anu épéktip, visi Kulawarga Kahirupan nyaéta ngamungkinkeun barudak, jalma ngora sareng kulawarga pikeun mekar di komunitas anu paduli.

Diajar deui

Sajarah kami

Kulawarga Kulawarga didirikeun taun 1970 ku sakelompok warga nagara anu paduli sareng paduli anu hoyong ngabantosan kulawarga di beulahan Bayside kidul Melbourne.

Diajar deui

Laporan & Jasa Keuangan

Tingali pangaruh damel Kulawarga Kulawarga. Laporan taunan kami mangrupikeun tinjauan komprehensif pikeun kagiatan kami sapanjang taun sateuacanna, kalebet kinerja kauangan urang.

Diajar deui

careers

Miluan tim Family Life. Tingali kasempetan padamelan urang ayeuna sareng kualitas anu dibagi ku staf Family Life.

Diajar deui