Kekerasan Kulawarga

imah > meunang rojongan

Kahirupan Kulawarga nyayogikeun jasa anu ngabantosan jalma-jalma ngungkulan sareng ngungkulan trauma kekerasan kulawarga. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan jasa kami di handap.

Kekerasan Kulawarga

imah > meunang rojongan

Ngungkulan kekerasan kulawarga

Konflik di kulawarga alamiah, tapi kekerasan henteu. Perilaku telenges, nyiksa atanapi nyingsieunan anu ditujukeun ka anjeun atanapi murangkalih anjeun mangrupikeun masalah anu utami.

Kekerasan Kulawarga mangrupikeun masalah anu rumit, sareng aya bantosan upami anjeun peryogi. Upami anjeun ayeuna nuju, atanapi pernah, dina hubungan anu telenges, nyiksa atanapi nyingsieunan, sumping sareng ngobrol sareng Kulawarga Kulawarga. Kami nawiskeun sababaraha layanan anu ngadukung sareng sénsitip anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun nungkulan kekerasan kulawarga.

Perilaku kasar langkung ngan ukur kekerasan fisik

Kekerasan kulawarga sanés ngan ukur narajang fisik. Éta ogé ngarujuk kana sababaraha cara pikeun jalma ngadominasi sareng ngadalikeun anjeun atanapi murangkalih anjeun sapertos:

    • Serangan séksual
    • Siksa émosional sareng psikologis>
    • Dominasi kauangan sareng ékonomi
    • isolasi sosial
    • Nyingsieunan
    • Bullying
    • Stalking

Kekerasan kulawarga mangaruhan jalma-jalma tina sagala rupa latar, khususna awéwé sareng murangkalih. Upami anjeun milari dukungan, tingali jasa di handap ieu sareng tuturkeun tautan na.

Dukungan Kekerasan Rumaja

Nalika jalma ngora bajoang pikeun ngatur émosina, aranjeunna condong ambek malah agrésif. Ngaliwatan program Dukungan Kekerasan Remaja urang, anjeun tiasa diajar nalika anak anjeun polah dina cara séhat sareng nalika henteu.

Jasa Pamulihan Kolot sareng Barudak

Strength2Strength mangrupikeun program anu dipimpin ku klien pikeun murangkalih sareng sepuhna, anu salamet tina kekerasan kulawarga.

Diajar deui

Dukungan Kekerasan Rumaja

Megatkeun siklus kekerasan nonoman ngalangkungan dukungan propésional Upami murangkalih anjeun bertindak, atanapi nganggo kekerasan atanapi panyiksa pikeun nyingsieunan atanapi ngendalikeun anjeun, penting pikeun ngartos paripolahna sareng ngabantosan aranjeunna balik kana jalan anu leres…

Diajar deui

Konseling Individu

Dina Kahirupan Kulawarga, urang terang hirup tiasa miceun tantangan, ieu sababna kami nawiskeun jasa konseling masing-masing. Entong bajoang nyalira, nyungkeun bantosan. Ngobrol sareng salah saurang pembimbing urang ayeuna.

Diajar deui

Program Parobihan Paripolah Lalaki

Program pikeun lalaki anu hoyong ngeureunkeun panggunaan kekerasan dina hubungan. Ngarobih kabiasaan sareng kapercayaan anu nangtang mangrupikeun léngkah munggaran anu penting pikeun janten bapak sareng mitra anu langkung saé.

Diajar deui

Ayah dina Fokus

Naha panggunaan kekerasan anjeun nyerang kulawarga anjeun? Ngarobih kabiasaan anjeun mangrupikeun léngkah munggaran pikeun ngeureunkeun kekerasan kulawarga. Kulawarga Kahirupan nawiskeun rohangan anu aman, henteu kaadilan pikeun anjeun pikeun méréskeun masalah pribadi anjeun.

Diajar deui