Kaséhatan mental

imah > meunang rojongan

Kahirupan Kulawarga nyayogikeun palayanan anu ngadukung jalma ngalangkungan panyawat méntal. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan jasa kami di handap.

Kaséhatan mental

imah > meunang rojongan

Naon ari kaséhatan méntal?

Kaséhatan méntal kalebet kasihatan émosional, psikologis sareng sosial urang. Éta mangaruhan kumaha urang mikir, ngaraos sareng polah. Éta ogé ngabantosan kumaha urang ngadamel setrés, hubungan sareng anu sanés sareng nyandak pilihan. Kaséhatan méntal penting dina unggal tahapan kahirupan, ti saprak budak sareng nonoman dugi ka déwasa.

Salami hirup anjeun, upami anjeun ngalaman masalah kaséhatan méntal, pamikiran, mood sareng paripolah anjeun tiasa kapangaruhan. Seueur faktor nyumbang kana masalah kaséhatan méntal diantarana:

  • Faktor biologis, sapertos gén atanapi kimia otak
  • Pangalaman hirup, sapertos trauma atanapi nyiksa
  • sajarah kulawarga masalah kaséhatan mental

Masalah kaséhatan méntal umum tapi bantuan sayogi.

nyambungan

Connect mangrupikeun palayanan dukungan peer GRATIS nawiskeun perawatan, intervénsi berbasis bukti pikeun ningkatkeun kasihatan, ngirangan kasusahan émosional sareng ningkatkeun koneksi ka komunitas anjeun.

Diajar deui

caang

SHINE tujuanna pikeun ngabantosan murangkalih, sareng kulawargana, anu peryogi pangrojong dina ngarahkeun kahirupan anu bagja sareng séhat.

Diajar deui