Program Sakola sareng Komunitas

imah > meunang rojongan

Sakola sareng kelompok masarakat mangrupikeun tulang tonggong masarakat. Kulawarga Kahirupan nawiskeun program anu dirarancang khusus sareng inisiatif penguatan komunitas pikeun parobihan awét positip.

Program Sakola sareng Komunitas

imah > meunang rojongan

Nulungan sakola sareng komunitas sareng Kahirupan Kulawarga

Salah sahiji cara anu paling saé pikeun nguatkeun kulawarga sareng ngabantosan individu nyaéta ku ngahubungkeun aranjeunna sareng komunitasna. Barudak peryogi dukungan komunitas kuat anu kuat dimana kulawarga ngaraos aya hubunganana, khususna dina waktos sesah.

Rangkaian Kulawarga anu nyiptakeun program Nyiptakeun Kamampuh Masyarakat tujuan pikeun ngahijikeun komunitas pikeun mempermudah parobihan sareng ningkatkeun karaharjaan sadaya anggota.

Naha Komunitas penting?

Nalika ngeunaan kaséhatan sareng karaharjaan budak anjeun, komunitas tiasa ngabédakeun ageung. Kulawarga Kahirupan sadar yén jasa terpadu kalayan sakitar panyokong penting pisan, sami pentingna peran masarakat pikeun silih rojong pikeun parobihan positip anu awét.

Komunitas anu kuat tiasa ngabantosan anjeun sareng anak anjeun:

  • Ngembangkeun rasa milik
  • Ngakses kasempetan pikeun diajar sareng damel
  • Milarian dukungan nalika aranjeunna peryogi
  • Ngawangun silaturahim sareng anu sanés dina rohangan anu aman

Lalajo rohangan ieu pikeun langkung seueur program panguatan komunitas inovatif Kulawarga. Dua program énggal anu pikaresepeun dina tahapan pilot nyaéta Catch Up 4 Women and Here4U. Pencét kana tautan di handap pikeun milarian terang.

Tingali kana jasa anu ayeuna urang nawiskeun di handap, sareng tuturkeun tautan pikeun mendakan langkung seueur.

Nyekel 4 Awéwé

Catch Up mangrupikeun program anu dirancang pikeun ngadukung sareng ngadidik awéwé anu langkung sepuh pikeun nguatkeun kualitas kahirupan sareng kaamanan kauangan ku ningkatkeun aksés kana sumber daya sareng jasa anu sayogi.

Diajar deui

Kieu4U

Here4U mangrupikeun program paripolah parobihan sosial énggal anu dikembangkeun ku Kulawarga Kulawarga pikeun ngamajukeun kasetaraan génder sareng kaasupan masarakat kalayan tujuan pikeun ngirangan kekerasan kulawarga.

Diajar deui

Nyiptakeun Komunitas Sanggup

Kulawarga Kahirupan ngagaduhan kabuktosan tina Nyiptakeun program Komunitas Sanggup anu nunjukkeun yén urang tiasa nguatkeun kolot sareng warga pikeun mingpin parobihan sareng pikeun nyumponan kabutuhan barudak.

Diajar deui

Nyiptakeun Pamimpin Mampuh

Nyiptakeun Pamimpin Mampuh ngiringan individu pikeun ngariung dina program pangwangunan kaparigelan dalapan minggu puncakna dina usaha kolaborasi pikeun ngahontal solusi pikeun masalah lokal

Diajar deui

Pamingpin ngora pikeun Parobihan

Pamingpin Ngora pikeun Parobihan nyaéta ngeunaan méré pakakas pikeun nonoman pikeun pangaruh positif ka komunitasna ku cara ngungkabkeun kabutuhan lokal sareng ngajajah solusi pikeun mingpin parobihan.

Diajar deui

Pelayanan Pemuda anu fokus kana sakola

Layanan Pemuda Terfokuskeun Sakola damel sareng sakola (di Bayside, Kingston atanapi Frankston) pikeun ngadukung murid dina taun 5-12 anu rentan, atanapi résiko ngaleungitkeun.

Diajar deui