Kulawarga Kahirupan nawiskeun sababaraha layanan dukungan rumaja anu tiasa ngabantosan anjeun ngawangun katerampilan kolot anjeun sareng ngabantosan budakna pikeun ngahontal poténsi na.

Ngaronjatkeun karaharjaan nonoman anjeun sareng Kahirupan Kulawarga

Upami anjeun kolot hiji rumaja atanapi pra-rumaja, anjeun panginten parantos ngalaman langsung perjuangan anu tiasa sumping kalayan tumuh sareng déwasa. Tapi, sababaraha rumaja peryogi panangan tambahan pikeun janten déwasa hébat.

Pikeun ngabantosan, Kulawarga Kulawarga nawiskeun sababaraha layanan dukungan rumaja anu tiasa ngabantosan anjeun dina ngasuh kolot. Naha anjeun hariwang ngeunaan kaséhatan méntal anak anjeun atanapi peryogi bantosan dina kaayaan kekerasanna ka anjeun, jasa kami di dieu pikeun ngabantosan.

Ngabantosan budak ngora anjeun ayeuna tiasa ngabantosan aranjeunna nalika aranjeunna langkung sepuh

Mangsa umur rumaja budak anjeun mangrupikeun taun paling formatif. Kacuali murangkalih alit, henteu aya waktos sanés jalma-jalma ngembangkeun gancang pisan dina waktos anu singget.

Sababaraha tantangan anu disanghareupan diantarana:

  • Milarian padamelan
  • Ngiringan hubungan romantis
  • Kaayaan silaturahim
  • Angka idéntitasna nyalira

Ngabantosan nonoman anjeun ayeuna tiasa mastikeun yén aranjeunna resep dina waktos anu pikaresepeun ieu dina kahirupan. Éta ogé bakal jauh pisan ngabantosan aranjeunna janten sawawa ngora anu séhat. Tingali kana tautan di handap pikeun ningali jasa kami langkung jéntré.

Dukungan Kekerasan Rumaja

Kekerasan, nyiksa sareng nyingsieunan tiasa janten gejala masalah anu langkung ageung. Upami anak anjeun nganyenyeri anjeun atanapi anu sanés, penting pikeun kéngingkeun bantosan ayeuna.

Diajar deui

Rumaja At-Risk

Mangsa rumaja budak anjeun mangrupikeun waktos kasempetan sanés kaributan. Nanging, sababaraha langkung aya résiko katerap panyakit méntal tibatan anu sanés.

Diajar deui

Kesejahteraan Barudak

Kasihatan budak anjeun penting. Upami anjeun tiasa ningali anak anjeun gaduh waktos anu sesah, penting pikeun nyungkeun bantosan. Hubungi Kahirupan Kulawarga dinten ayeuna sareng terang perkawis SHINE kami

Diajar deui

Parenting Tweens sareng Remaja

Komunikasi mangrupikeun dasar hubungan anu séhat antara anjeun sareng anak anjeun. Upami ieu henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, hadir kana lokakarya Family Life ngeunaan komunikasi sareng nonoman anjeun.

Diajar deui

Konseling Individu

Dina Kahirupan Kulawarga, urang terang hirup tiasa miceun tantangan, ieu sababna kami nawiskeun jasa konseling masing-masing. Entong bajoang nyalira, nyungkeun bantosan. Ngobrol sareng salah saurang pembimbing urang ayeuna ...

Diajar deui

Pengantar Kursus Kerja

Naha anjeun badé damel, tapi henteu yakin kumaha kéngingkeun padamelan? Intro Kulawarga Family to Work ngagunakeun lingkungan dunya nyata pikeun ngabantosan anjeun ngembangkeun kamampuan sareng pangalaman anu anjeun peryogikeun.

Diajar deui

Dianggo dina Pelatihan Ritel

Naha anjeun badé damel atanapi diajar? Pangalaman ritel dunya nyata tiasa ngabantosan anjeun milarian padamelan atanapi milarian diajar salajengna. Gawé Kulawarga Kulawarga dina Pelatihan Écéran tiasa sapertos anu anjeun pilari

Diajar deui