fbpx

Lowe Design & Build ngadukung Kahirupan Kulawarga

Imah anu endah dijual kalayan hasil anu luar biasa.

Lowe Design & Build ngadukung Kahirupan Kulawarga

By Kahirupan kulawarga April 1, 2021

Dina awal taun 2020 Kulawarga Kulawarga ngumumkeun yén babaturan urang anu bageur pisan sareng bisnis lokal anu terhormat, Lowe Design & Build, parantos damel sareng Family Life pikeun ngumpulkeun dana pikeun kulawarga sareng barudak anu rentan.

Leres sareng kecap aranjeunna, sareng sanaos henteu pasti sareng pergolakan taun 2020, Lowe Design & Build nembé ngical Townhouse anu saéna di Green Parade Sandringham pre-konstruksi, kalayan sadaya artos tiasa disumbangkeun ka Family Life.

Kalayan sajarah anu panjang pikeun ngadukung Kahirupan Kulawarga, kulawarga Lowe parantos bakti pikeun kaunggulan sareng masihan deui masarakat, kalayan komitmen langkung ti 30 taun ka mitra komunitas sareng inisiatip lokal.

Kami ngucap sukur pisan ka Lowe Design & Build sareng sadaya bisnis sareng pemasok lokal anu parantos nyumbangkeun jasa aranjeunna pikeun ngawangun sareng parantos ngabantosan ngajantenkeun ieu kanyataan. Bumi anu hiji ieu bakal ngabantosan ngawangun komunitas anu sanggup, kulawarga anu kuat sareng murangkalih anu mekar di dieu di panto panto urang.

Kahirupan Kulawarga resep pisan ilubiung dina proyék anu luar biasa ieu. Ieu bakal ngajantenkeun urang teraskeun ngembangkeun sumber daya-taneuh sareng mekarkeun jasa pikeun komunitas urang.

Nantikan nalika urang nuturkeun ngawangun ieu salami sababaraha bulan ka payun.

Hatur nuhun ka kontraktor di handap pikeun potongan, atanapi nyumbangkeun, bahanna pikeun ngawangun.

 

Lowe Desain & Ngawangun

Pikeun ningali pariwara pikeun properti, mangga pencét Ieuh.

sumbangan lowe lowe desain & ngawangun sandringham dijual townhouse
wartos

Koméntar pikeun tulisan ieu ditutup.

Tetep sareng Kahirupan Kulawarga

Gabung sareng daptar email kami pikeun nampi pembaruan, inspirasi sareng inovasi.