fbpx

Kulawarga Kulawarga kolaborasi pikeun ngembangkeun pedoman jasa online

Kulawarga Kulawarga parantos berkolaborasi sareng Deloitte, Betania sareng Pusat Kulawarga Murray Luhur (UMFC) pikeun ngembangkeun kerangka pikeun ngadukung staf.

Kulawarga Kulawarga kolaborasi pikeun ngembangkeun pedoman jasa online

By Kahirupan kulawarga Juni 11, 2020

Kahirupan Kulawarga parantos damel babarengan Deloitte sareng organisasi jasa komunitas (CSO) anu sanés, Betania jeung Pusat Kulawarga Murray Luhur (UMFC), Pikeun ngembangkeun kerangka pikeun ngadukung staf pikeun nganteurkeun sési kelompok anu saé pikeun jasa kulawarga.

COVID-19 parantos ningali panyalagaraan teleconferencing anu masif sareng gancang. Organisasi kedah ngalih kana metode pangiriman jasa virtual énggal langkung gancang tibatan kawijakan sareng prosedur pangrojong anu tiasa dikembangkeun.

Sanaos seueur palanggan CSO parantos gancang adaptasi sareng parobihan ieu, upami pangiriman jasa virtual henteu dilaksanakeun sacara leres aya résiko pikeun kasalametan sadayana anu kalibet. Ieu leres leres pikeun sési grup virtual dimana seueur jalmi aya dina sési. Sakumaha tinimbangan tambahan sapertos kitu kedah dipasihkeun dina rapat virtual sapertos kieu.

Dokumén ieu ngabahas perencanaan, pangaturan sareng ngalaksanakeun sési grup anu ampir diaktipkeun.

Unduh Pedoman Kulawarga Sacara Kelompok Sacara Diatur Grup Sacara Kerangka PDF.

 

.

bethany gawe babarengan masarakat Covid deloitte diaktipkeun kulawarga kerangka ladenan umfc pusat kulawarga murray luhur maya
Pangetahuan sareng Inovasi wartos

Koméntar pikeun tulisan ieu ditutup.

Tetep sareng Kahirupan Kulawarga

Gabung sareng daptar email kami pikeun nampi pembaruan, inspirasi sareng inovasi.