fbpx

Poé Kulawarga di HMAS Cerberus

By Kahirupan kulawarga Maret 2, 2021

Dinten Rebo 3 Pébruari, HMAS Cerberus ngayakeun Poé Buka Kulawarga taunan na, dimana kulawarga Angkatan Laut ngagaduhan kasempetan pikeun gaul sareng pendak sareng organisasi sareng ngadukung jaringan di komunitas lokalna anu anyar.

Dua anggota kulawarga Kahirupan Kulawarga, Rosie sareng Zoe, ngahadiran ngagambarkeun Family Life. Grup komunitas sanésna kalebet ADF Health, Bank Militer Australia, Bank Pertahanan, Cerberus Pondok sareng Prajurit Dina. Aya tuangeun sareng hiburan barudak ogé sayogi.

Tujuan tina ngahadiran acara éta nyaéta pikeun méréskeun sadaya jasa sareng program anu ditawarkeun dina Kulawarga Kulawarga anu tiasa di aksés kulawarga Cerberus upami diperlukeun.

Salami acara éta, staf aya kabeneran pendak sareng kulawarga Cerberus anu diwangun ku tanaga Angkatan Laut, pasangan sareng barudak anu sakola di sakola lokal. 

"Éta cara anu saé pikeun nyebarkeun inpormasi sareng jaringan sareng komunitas samentawis anu mandiri sareng mandiri ieu," saur Rosie.

"Zoe sareng kuring resep pisan hubungan sareng kulawarga."

Nuhun parantos ngawakilan kami Rosie sareng Zoe!

Uncategorized

Koméntar pikeun tulisan ieu ditutup.

Tetep sareng Kahirupan Kulawarga

Gabung sareng daptar email kami pikeun nampi pembaruan, inspirasi sareng inovasi.