Latihan sareng pamekaran

imah > meunang rojongan

Kulawarga Kahirupan nyayogikeun sababaraha pelatihan sareng pamekaran bengkel sareng kursus pikeun para profesional pikeun ningkatkeun kamampuan anu tos aya. Kami ogé ngajalankeun program anu ngabantosan individu pikeun transisi kana padamelan.

Latihan sareng pamekaran

imah > meunang rojongan

Kamekaran profésional

Diajar ngeunaan latihan di tempat kerja anu cocog sareng lokakarya propésional anu sayogi pikeun organisasi anjeun, disahkeun ku Heartlinks.

Diajar deui

Palatihan ChangeMaker

Serial pamekaran propésional anu ditepikeun ku Kulawarga Kulawarga dina kerja sama sareng Tamarack Institute ngagariskeun kumaha mendesain sareng nganteurkeun inisiatif parobihan masarakat.

Diajar deui

Palatihan Pangaruh Koléktif

Kulawarga Kahirupan nembé mingpin proyék Pangaruh Koléktif skala ageung suksés. Milarian kumaha Hirup Kulawarga tiasa ngabantosan anjeun pikeun nganteurkeun parobihan masarakat anu positip.

Diajar deui

Kaahlian pagawéan

Upami anjeun peryogi bantosan pikeun milari padamelan kusabab cacat anjeun, kasusah diajar, atanapi pangalaman hirup, Kulawarga Kulawarga tiasa ngabantosan. Kami nawiskeun rangkeian jasa anu tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun w

Diajar deui