fbpx

Bagikeun Sawangan Kahirupan Kulawarga sareng Imah Lingkungan Victoria

By Kahirupan kulawarga Bisa 21, 2020

Tom Mulvaney masihan presentasi zum Ngarobih Komunitas Émbaran Trauma.

Minggu ayeuna Tom Mulvaney (Pangaruh sareng Strategi Manajer Umum) sareng Sarah Waters (Kualitas Prakték Manajer Senior) diulem ku Perumahan Lingkungan Victoria pikeun nampilkeun ka stafna ngeunaan masalah Parobihan Komunitas Anu Diinformasikeun Trauma.

Kalayan acara-acara anyar sapertos rungkun rungkun sareng Coronavirus nyésakeun seueur di komunitas urang karaos hariwang, setrés sareng kamungkinan trauma, presentasi éta ditujukeun pikeun ngadukung staff House Neighborhood kalayan pertimbangan konci pikeun penyediaan intervénsi anu diinpormasi trauma kalayan anggota komunitas, sareng sacara sakedik ngabongkar neurosains di balik trauma sareng kumaha trauma nampilkeun tingkah laku di individu sareng ogé di sistem komunitas anu langkung lega.

Tom sareng Sarah resep pisan nampilkeun wawasan Kahirupan Kulawarga sareng ngabahas masalah ieu sareng langkung ti 80 anu hadir. Imah Lingkungan Victoria parantos kéngingkeun kami ngabagi-bagi rékaman tina presentasi.

Diadegkeun dina awal taun 1970an, Neighborhood Houses Victoria mangrupikeun badan puncak pikeun séktor Rumah Lingkungan sareng Pusat Pembelajaran di Victoria, ngalambangkeun kaanggotaan ngadeukeutan 400 entitas.

Tingali latihan Trauma Informed Trauma with Communities Zoom session.

nukeuran masarakat imah informed Daérah trauma Victoria
Pangetahuan sareng Inovasi

Koméntar pikeun tulisan ieu ditutup.

Tetep sareng Kahirupan Kulawarga

Gabung sareng daptar email kami pikeun nampi pembaruan, inspirasi sareng inovasi.