fbpx

Parobihan Layanan Kahirupan Kulawarga

By Kahirupan kulawarga Juli 9, 2020

Kalayan paningkatan COVID-19 Kulawarga Kulawarga parantos ditaksir sareng ngaréspon pengumuman sareng larangan Pamaréntah sareng parantos ngarobih pangiriman jasa urang saluyu.

Service Taliwang

Kalayan nembékeun deui larangan di Victoria, Kulawarga Kulawarga parantos nyandak kaputusan anu sesah pikeun ngagantungkeun dukungan langsung-ayeuna-ayeuna. Kami komitmen pikeun ngajaga kulawarga aman sareng ngajaga perawatan anu luhur pikeun komunitas urang dina waktos anu penting ieu. Hasilna, urang adaptasi pangiriman jasa kami pikeun nyayogikeun telepon sareng dukungan basis wéb.

Partisipasi Relawan

Salaku réspon tina larangan ayeuna ngeunaan isolasi sosial, sareng mayungan sukarelawan anu urang dipikacinta, putusan parantos dilakukeun pikeun nunda sukarelawan naon waé dugi ka aya bewara salajengna. Kami bakal teras damel sareng sukarelawan kami pikeun ngaidentipikasi naon waé kasempetan anu tiasa dilaksanakeun jarak jauh dina mangsa ieu.

Gantungkeun Situs Perusahaan Sosial

Balik deui kana Watesan Tetep di Bumi parantos hartosna yén sadayana Toko Kasempetan Hirup Kulawarga ditutup ayeuna. Kami ngadorong anjeun pikeun ngadukung kami toko online dugi ka waktos urang tiasa kabuka deui. Kami ayeuna ngajalajah kumaha urang tiasa ningkatkeun ayana online kami sareng ngamangpaatkeun katerampilan anu aya sareng kaparigelan staf perusahaan sosial urang anu dipeunteun dina lingkungan kerja anu jauh.

Gawe Jauh

Pikeun ngabantosan kasehatan staf kami sareng mastikeun kontinuitas bisnis, staf Kulawarga Kulawarga damel jauh ti waktos anu teu ditangtoskeun. Kami parantos diuji sistem kami sahingga klien, pamangku kapentingan, anggota sareng mitra kami tetep bakal tiasa ngahubungi kami sareng terlibat dina jasa. Sadaya telepon sareng email kami dioperasikeun, sareng sajauh mungkin staf damel jam normal na, janten punten ngahubungan kami sapertos biasana.

Kami ngarepkeun pikeun tetep digawé sareng sadayana pamangku kapentingan pikeun kapentingan barudak sareng kulawarga di sapanjang komunitas urang.

Kami bakal nyayogikeun apdet salajengna upami diperyogikeun.

Coronavirus Covid Covid-19 pangiriman palayanan jelema nu ngagawe jeung sukarela sukarela
wartos

Koméntar pikeun tulisan ieu ditutup.

Tetep sareng Kahirupan Kulawarga

Gabung sareng daptar email kami pikeun nampi pembaruan, inspirasi sareng inovasi.