fbpx

Paripolah Lalaki Robah

By Kahirupan kulawarga Désémber 10, 2020

Salaku hasil tina pendaptaran, dina 7 Oktober Departemen Jasa Sosial nyayogikeun Kahirupan Kulawarga sareng dana tambahan pikeun Layanan Kekerasan Kulawarga Spesialis pikeun ngadukung program Dads in Focus kami kana ékspansi kana Bayside, Kingston, Glen Eira, Stonnington sareng Port Phillip.

Ngan dua dinten saatosna kami dibéjaan ngeunaan dana tambahan $ 325,000 ti Pamaréntah Propinsi Victoria (ngalangkungan Kasalametan Kulawarga Victoria) salaku bagian tina pakét réspon COVID pikeun ngadukung jasa intervensi palaku sareng pikeun nungtut paménta tambihan sapanjang pandemi éta. Ieu parantos ngamungkinkeun urang pikeun ngagedekeun pangiriman jasa, ngirangan waktos ngantosan sareng sumber rencana anu langkung saé ngalih kana 2021.

Tim Kaamanan & Kesejahteraan Kulawarga parantos damel pisan sapanjang pandemi pikeun ngadukung palanggan kami sacara virtual sareng telepon. Program Parobihan Paripolah Lalaki ngamimitian operasi online dina 18 Séptémber, anu suksés pisan. Ayeuna aya 10 kelompok anu ngajalankeun, kalayan ngarep-ngarep gaduh 15 di awal 2021.

Kami hoyong hatur ka MP lokal kami Paul Edbrooke, anu berperan ngabantosan kami pikeun ngamankeun waragad ieu.

kekerasan kulawarga
wartos

Koméntar pikeun tulisan ieu ditutup.

Tetep sareng Kahirupan Kulawarga

Gabung sareng daptar email kami pikeun nampi pembaruan, inspirasi sareng inovasi.