fbpx

Kulawarga sareng Jasa Hubungan

By Kahirupan kulawarga Désémber 10, 2020

Tim Kulawarga sareng Hubungan (FaRS) nembé ngaluncurkeun Stand By Me - Post Pararated Parenting Program.

Program ieu mimitina ditunda nalika larangan lockdown Pamaréntah diberlakukeun, tapi, dina mode Kulawarga Kulawarga biasa tim anu ngagaduhan padamelan éta sareng sanggup nempatkeun presentasi dina PowerPoint sareng nawiskeun ka klien. Ieu ngamungkinkeun pamilon pikeun ngarengsekeun kursus na, anu penting pisan sabab sering diperyogikeun gaduh sertipikat parantosan pikeun prosés Pengadilan.

Tujuh pamilon diperyogikeun pikeun ngarengsekeun kelompok, kalayan lima urang tiasa ngarengsekeun program sacara online. Dua anu sanésna ditawarkeun sési masing-masing sabab henteu tiasa sumping kana tanggal anu parantos disetél pikeun sési Zum.

Fasilitator, Giovanna, nyarios, "Sadayana kontéks anu aya hubunganana sareng parenting masih tiasa dikintunkeun dina PowerPoint ku cara kréatip."

"Éta pisan pikabungaheun parantos tiasa nyobian sareng nganterkeun sési akhir ka klien yén urang kedah tunda kusabab larangan COVID-19."

"Kami ngalaman masalah téknis saeutik pisan sareng mendakan sadaya pamilon aktipitas dua minggu éta."

Hasil hébat Tim FaRS!

Uncategorized

Koméntar pikeun tulisan ieu ditutup.

Tetep sareng Kahirupan Kulawarga

Gabung sareng daptar email kami pikeun nampi pembaruan, inspirasi sareng inovasi.