fbpx

Mastikeun Sora Muda Anu Kadéngé

Kulawarga Kulawarga nembé dilélér Grant Learning Systems pikeun ngiringan jalma ngora sareng kéngingkeun tanggapanana ngeunaan jasa kami.

Mastikeun Sora Muda Anu Kadéngé

By Kahirupan kulawarga Maret 1, 2021

Tim Panilitian Kulawarga, Ukuran Hasil sareng Evaluasi (ROME) tim anu teras-terasan milari cara anu énggal sareng inovatif pikeun néwak sora para nasabah kami anu aya hubunganana sareng pangalaman aranjeunna tina jasa anu disayogikeun ku organisasi.

Luyu sareng ieu, urang nembé dilélér hibah Sistem Pembelajaran ngalangkungan Pusat kaunggulan dina Karaharjaan Kulawarga sareng Kulawarga ngalibetkeun barudak sareng nonoman dina konsultasi ngeunaan cara anu pangsaéna pikeun kéngingkeun tanggapanana ngeunaan pangalaman jasa aranjeunna.

Salami 10 bulan ka payun urang bakal tiasa damel sareng Yayasan Budak Australia konsultasi sareng murangkalih sareng nonoman pikeun ngembangkeun pakakas anu ramah pikeun ngalacak pangalaman jasa aranjeunna. Kami bakal marios inpormasi ngeunaan halangan sareng kasempetan anu mangaruhan barudak sareng nonoman pikeun masihan tanggapan.

Kulawarga Kulawarga teras bakal ngarancang alat anu cocog sareng ngajajah pilihan pikeun ngamangpaatkeun téknologi digital anu nyarios basa klien ngora urang.

Nantikan inpormasi langkung seueur kalebet kasempetan pikeun murangkalih sareng nonoman pikeun ilubiung dina proyék anu pikaresepeun ieu.

Kanggo inpormasi langkung lengkep sareng kanggo ngabagi pikiran sareng ideu anjeun mangga kontak Sarah, swaters@familylife.com.au.

yayasan budak leutik Australia pusat kaunggulan dina karaharjaan anak sareng kulawarga ngabulkeun hibah sistem diajar
wartos

Koméntar pikeun tulisan ieu ditutup.

Tetep sareng Kahirupan Kulawarga

Gabung sareng daptar email kami pikeun nampi pembaruan, inspirasi sareng inovasi.