fbpx

Natal Natal

Masihan sakedik. Bantosan pisan. Butuh komunitas pikeun nunjukkeun kulawarga urang yén urang paduli.

Natal Natal

By admin November 17, 2020

2020 parantos janten taun anu hésé pikeun sadayana, sareng khususna pikeun kulawarga sareng barudak anu rentan. Ngadukung Komunitas kami
Banding Natal ku nyumbangkeun cocooan, hamper tuangeun atanapi kartu kado sareng nyebarkeun kabagjaan Natal ka jalma anu paling meryogikeunana.

Natal Natal

Komunitas Natal mangrupikeun kasempetan pikeun anjeun ngadukung kulawarga rentan lokal dina usum liburan ieu ku nyandak bagian dina dorongan sumbangan urang.
Kami bakal ngempelkeun hamper tuangeun sareng kado kanggo dikantunkeun ka kulawarga pas dina waktos Natal. Kami resep bantosan anjeun pikeun ngajantenkeun ieu.

Dimana?

197 Bluff Road, Sandringham VIC 3191.

Iraha?

Salasa / Rebo / Kemis ti 17 Nopémber - 3 Désémber.

Naon anu kuring tiasa nyumbang?

Kusabab teu katebak tina COVID, taun ayeuna urang nyungkeun komunitas urang nyayogikeun sumbangan khusus dina bentuk hamper lengkep sareng cocooan masing-masing. Ieu bakal ngamungkinkeun urang pikeun aman nyayogikeun bungkus kumplit pikeun anu meryogikeun.

Mangga tingali bongbolongan barang hamper ditampi sareng hadiah di handap.

Pilihan 1: HAMPERS MAKAN LENGKAP

Nyayogikeun hamper lengkep ku ngeusian kantong balanja anu tiasa dianggo deui nganggo pilihan katuangan katuangan dasar sareng musiman ieu:

  • Pasta / sangu / mi
  • Susu umur panjang
  • Nyebarkeun (Vegemite, madu)
  • Sambel pasta
  • Kue buah / pai mince
  • Coklat / loli
  • minyak zaitun
  • Biskuit amis / gurih
  • Bumbu (mustard / saos)
  • Bursa saham / stock
  • Gravox / kuah
  • Chip / pretzels / popcorn
  • bangsana paparean
  • Teh / kopi / milo
  • Bar Muesli / bar camilan
  • Kacang kaléng
  • Sayuran kaléng
  • Buah garing / kaléng

Sadaya barang janten teu rusak sareng teu kadaluarsa.

Pilihan 2: KADIN / KARTU HADIAH

Kartu kaulinan atanapi kado disarankeun dihasilkeun antara $ 20 - $ 50 pikeun kelompok umur ieu:

Umur 0 - 24 bulan

  • Dolanan Pendidikan VTech
  • Pek Blok
  • Walker
  • Méja Kegiatan

Umur 2 - 4 taun

  • Setél Pakéan Masak
  • Buku Krayon sareng Kegiatan
  • Pets Hirup
  • Duplo

Umur 5 - 7 taun

  • Lego
  • Alat Crayola / Karajinan / Lukisan
  • Game Board
  • Bulu Sato Piaraan

Umur 8 - 12 taun ka luhur

  • Game Board
  • Élmu / kit wangunan
  • Alat-alat olahraga / set
  • Piaraan jarak jauh / mobil

Umur 13 - 17 taun

  • Alat-alat olahraga mis. maén bal
  • Perawatan awak / set toilét
  • Parabot seni / alat tulis
  • Asesoris contona. topi & kacamata hideung

Kartu Kado Kids (nonoman ogé!)

  • Hadé pikeun sagala umur, barudak dugi ka nonoman
  • Panggihan langkung seueur ngeunaan pangecér anu berpartisipasi sareng cara mésér, pencét dina Kartu Kado Barudak

Kartu Kado Imah déwasa

Mainan khusus anu teu dibungkus sareng non gender pikaresep. Sumbangan kantong kado ageung ogé diapresiasi.

Punten nyauran pikeun titimangsa turun-turun sumbangan sareng waktos.

Pastikeun kado disumbangkeun dibungkus jadi aranjeunna tiasa dialokasikan kalayan pantes.

Punten nyumbang dugi ka 1 Désémber kanggo nyayogikeun waktos kanggo dikantunkeun dina waktos Natal.

Kami resep pisan upami anjeun tiasa masihan terang ka kami ngeunaan niat anjeun pikeun nyumbang Natal Natal sahingga urang tiasa ngarencanakeun kalayan pantes. Punten kirimkeun email ka info@familylife.com.au atanapi nelepon kami di 03 8599 5433 pikeun masihan terang ka kami upami anjeun hoyong ngadukung kulawarga lokal sareng naon anu anjeun badé nyumbang.
Bener bakal nyandak komunitas pikeun nyebarkeun kabagjaan Natal ieu. Kami ngadorong anjeun masihan sakedik sareng ngabantosan pisan. Hatur nuhun janten bagian tina komunitas urang.
poe natal sumbangan
kajadian wartos

Koméntar pikeun tulisan ieu ditutup.

Tetep sareng Kahirupan Kulawarga

Gabung sareng daptar email kami pikeun nampi pembaruan, inspirasi sareng inovasi.