carita

Hatur-nuhun Ksafekids!

Ksafekids mangrupikeun nirlaba, organisasi kulawarga anu didirikeun taun 2009. Salami 18 bulan kapengker Ksafekids parantos nyayogikeun 30 kursus pelatihan pertolongan pertama sareng dukungan kulawarga ka…

Maca deui

Nyiptakeun Jalur

Salami istilah 4, 2018 Nyiptakeun Komunitas Sanggup (CCC) Hastings ngintunkeun program Nyiptakeun Pamimpin Kabisa (CCL) kahijina sareng awéwé ti Wallaroo Community Estate di Hastings. Sababaraha kulawarga anu cicing dina ...

Maca deui

Minggu NAIDOC 2019

Perayaan Minggu NAIDOC diayakeun di peuntas Australia dina bulan Juli pikeun ngagungkeun sajarah, budaya sareng prestasi masarakat Aborigin sareng Selat Pulo Selat. Acara ieu dirayakeun henteu ngan ukur di…

Maca deui

Hatur nuhun ageung kanggo QV

Didamel sareng dipiboga ku Australia, QV Skincare, parantos masihan sumbangan 180 unit QV Baby Bath Oil sareng QV Baby Gentle Wash ka Family Life, kanggo dianggo ku Orok sareng…

Maca deui

Acara Relawan Perusahaan

Puma Australia parantos damel sareng Family Life pikeun ngadukung barudak di komunitas urang sareng, hasilna, ngabantosan ngadamel komunitas anu sanggup.

Maca deui