Panulis Arsip: Kahirupan Kulawarga

Ngarayakeun Program Cahaya Kami

SHINE mangrupikeun program intervensi sareng pencegahan mimiti anu dirancang pikeun ngaganggu kamajuan panyakit méntal anu muncul sareng tahan pikeun barudak sareng jalma ngora.

Maca deui

Kulawarga sareng Jasa Hubungan

Tim Kulawarga sareng Hubungan (FaRS) nembé ngaluncurkeun Stand By Me - Post Pararated Parenting Program. Program ieu mimitina ditunda nalika larangan lockdown Pamaréntah janten…

Maca deui

Paripolah Lalaki Robah

Salaku hasil tina pendaptaran, dina 7 Oktober Departemen Dinas Sosial nyayogikeun Kahirupan Kulawarga ku waragad tambahan pikeun Jasa Kekerasan Kulawarga Spesialis urang pikeun ngadukung…

Maca deui

Keith Street Playgroup

Keith Street Didukung Playgroup parantos ngajalankeun salaku grup tatap muka pikeun sababaraha taun. Nalika larangan dilaksanakeun awal taun ieu fasilitator playgroup panginten kedah aya…

Maca deui

Kegiatan di Proyék Bumi

Kegiatan Di Bumi Proyék mangrupikeun inisiatif anu dikembangkeun ku Tim Orok Kulawarga Kulawarga. Éta mangrupikeun aplikasi praktis aktipitas Circle of Security program intervensi awal anu dirancang…

Maca deui

Program Sambungkeun - Ningkatkeun Kabutuhan

Program Sambungkeun dimaksudkeun pikeun ngawangun penduduk anu tahan banting anu tiasa ngatur kaséhatan sareng karaharjaanna. Dumasar di Dandenong, staf Family Life Connect anu komitmen kami damel teu kendat ngadukung…

Maca deui