fbpx

careers

imah > Tentang Kami

Miluan tim Family Life. Tingali kasempetan padamelan urang ayeuna sareng kualitas anu dibagi ku staf Family Life.

careers

imah > Tentang Kami

Miluan Tim Kahirupan Kulawarga

Karir di Kahirupan Kulawarga mangrupikeun kasempetan anu pikaresepeun sareng berharga pikeun mangaruhan parobihan nyata di komunitas anjeun. Naha di kantor pusat kami, atanapi salaku bagian tina tim pangiriman program kami atanapi tim layanan komunitas, nalika anjeun damel di Family Life, anjeun bakal janten bagian tina pusat panilitian, pangetahuan sareng inovasi anu difokuskeun pikeun nganteurkeun parobahan anu saukuran sareng dampak koléktif.

Sadaya staf kami ngagaduhan komitmen anu kuat pikeun nilai-nilai Kahirupan Kulawarga - Hormat, Kacakup, Komunitas sareng Pemberdayaan - sareng narékahan pikeun ngarobih kahirupan pikeun komunitas anu langkung kuat, henteu paduli naon peranan anu aranjeunna ngeusian.

Kulawarga Kahirupan mangrupikeun organisasi multidisiplin, sareng diaku pikeun pendekatan inovatifna.

Pariksa Lowongan Urang Ayeuna

Manajer Toko Ritel - Toko Kasempetan

Koordinator Administrasi Relawan

Kulawarga / Kulawarga Komunitas Praktisi

Henteu ningali posisi anu pas pikeun anjeun? Upami anjeun masih hoyong pipilueun sareng padamelan Family Life, naha henteu janten sukarelawan?

Tingali kana Kasempetan Sukarelawan kami

Pencét di dieu pikeun ningali peran Relawan

Panempatan Murid

Kulawarga Kulawarga sayogi pikeun Penempatan Siswa di 2020, sadaya posisi Penempatan Siswa anu sayogi parantos dialokasikeun ka Panyayogi Pendidikan. Maka kami moal ngawas email atanapi nampi aplikasi naon langsung ti mahasiswa. Upami anjeun milari panempatan mangga kontak langsung ka Panyayogi Pendidikan anjeun.

Upami anjeun Panyayogi Pendidikan milari kasempetan kemitraan sareng Family Life punten email info@familylife.com.au kalayan jejer "Peletakan Siswa - Kasempetan Kemitraan."

Tetep sareng Kahirupan Kulawarga

Gabung sareng daptar email kami pikeun nampi pembaruan, inspirasi sareng inovasi.